Het vinden van de perfecte bruidsmeisjes jurken

0
483

Bruidsmeisje jurken zijn de meest beruchte onderdeel van een bruiloft – anders dan de huwelijksreis, natuurlijk. Menig bruidsmeisje jurk hangt in de achterkant van kasten of in de plaatselijke kringloopwinkel omdat het zo afschuwelijk dat een vrouw niet kan voorstellen om het opnieuw te dragen. Een lelijke bruidsmeisje jurk kan zelfs upstage een trouwjurk. Er is enige hoop echter dat u kunt kiezen van de juiste avondjurken dat elk bruidsmeisje passen en dat niet afleiden van uw speciale dag.

Het vinden van bruidsmeisjekleding:
Doe je onderzoek. De bruids-industrie is enorm, en er zijn veel middelen op te halen en uit te kiezen. Vraag eens rond naar referenties van mensen die je kent die getrouwd zijn. Knip plaatjes uit tijdschriften en bewaar ze in een plakboek vol ideeën. Elke jurken die je ziet kan leiden tot nieuwe ideeën.

Boek het naar de salon. Breng uw scrapbook winkelen, zodat de verkoop mensen een idee van wat je zoekt als een kleurenschema en algemene thema zal hebben. Traditioneel, als de bruid draagt een full-length trouwjurk, de bruidsmeisjes jurken te dragen dat dezelfde lengte als goed. Echter, de lengte van de kleding niet uit zoveel vandaag de keuze stof. De stijl van de bruiloft, of elegant of meer casual, moet de stof en de lengte van het bruidsmeisje jurken te bepalen.

Kies een kleur en kleding die past bij elk type lichaam. Tenzij uw bruidsmeisjes zijn alle modellen, zal elke vrouw hebben een ander lichaam het type om te passen. Vasthouden aan avondjurken die vallen onder de knieën voor de meest flatterende pasvorm. Misschien wilt u strapless of spaghetti bandje jurken te voorkomen, omdat deze niet vleien alle lichaamstypes en zijn zeer lastig te stylen. De bruidsjurk zal niet worden aangevuld als de bruidsmeisjes kijken unflattering in hun jurken. Met dat in gedachten, kies een stijl die uw bruidsmeisjes in staat zijn om opnieuw te dragen zal zijn. Dit zal hen gelukkiger en meer bereid om de dop van geld voor de bruidsmeisje jurk te maken.

Kies de juiste stof. Denk aan het seizoen waarin de bruiloft zal plaatsvinden, de rek van de stof en het comfort te nemen. Probeer te satijn of fluweel in de zomer en licht satijn en chiffon in de winter te voorkomen. Ook als u van plan bent een outdoor bruiloft of receptie, kies bruids stof die zal ademen en zal geschikt is voor zowel warmer en koeler weer. Goedkope bruidsmeisje jurken gemaakt van katoen of linnen kan elegant uitzien met kwaliteit accessoires en schoenen.

Kies de kleur. Vergeet niet, je wilt dat de bruid op te vallen, niet de bruidsmeisjes. Zwart is de veiligste kleur als het is altijd in de mode, maar op dit moment, metallic kleuren zoals zilver en platina zijn in stijl. Kleur is afhankelijk van het thema van de bruiloft, en die het nodig heeft om te werken met alles, met inbegrip van de bloemstukken en de trouwjurken.

Niet breken de bank. Uw bruidsmeisjes algemeen moeten betalen voor hun eigen jurken, dus houd een budget in gedachten. Ga niet voor iets overdreven duur. Ook interessant dat iemand in de bruiloft partij naai het bruidsmeisje jurken als deze kosten zal snijden. Naaien van de jurken kan er ook voor zorgen dat elk bruidsmeisje krijgt een perfecte pasvorm en dat de jurken zien er geweldig uit met de trouwjurk. Goedkope bruidsmeisje jurken kan net zo fancy als duurdere stijlen en meer persoonlijk voor de bruids partij.