Heeft mijn snowboots zette mij voor mode of achter?

0
394

Snowboots zijn niet alleen voor de winter meer. Deze laarzen zijn te zien overal omhoog. Vrouwen worden het dragen van deze grote laarzen met korte rokken. Kinderen en volwassenen zowel dragen hun felgekleurde laarzen ongeacht het seizoen. Beroemdheden dragen deze laarzen tijdens het filmen pauzes. Surfers zijn het dragen van deze laarzen op het strand! Jong of oud, man of vrouw, de vraag naar deze laarzen is nooit eerder zo groot geweest.

Voordat je naar het dichtstbijzijnde winkelcentrum om uw zeer eigen paar snowboots kopen, stoppen voor een moment en vraag jezelf af: "Heb ik niet eerder gezien deze laarzen?" Als je college-leeftijd of jonger, heb je deze laarzen gezien overal ook op het internet, in de winkel catalogi, en in de winkel zelf. Je kan zelfs een paar of twee op dit moment in je eigen kast. Maar als u dicht bij of zelfs een deel van de babyboom generatie, dan heb je waarschijnlijk herinneren deze laarzen uit de jaren zeventig. Surfers droeg ze toen en maakte de UGG Australia laarzen populair op het surfen circuit.

Dat klopt. De look van snowboots heeft voordat zij in de mode-scene geweest. In feite zijn deze schapen gevild laarzen waren ongeveer nog voordat de jaren zeventig. World War II gevechtspiloten droeg een vergelijkbare stijl van laars, terwijl in een gevecht. En daarvoor, Australiërs vastgebonden schapenhuid restjes rond hun voeten tijdens het werken buitenshuis, omdat de schapen huid hielden hun voeten warm. Het wordt zelfs gezegd dat de naam, ugg, is een afkorting van het woord, lelijk. Geloof het of niet, de mensen die deze laarzen in de vorige keer droeg dacht dat de stijl van de boot, terwijl praktisch, was gewoon oud lelijk.

En voor al zijn populariteit, zijn er heel veel mensen die liever bevriezen in de kou dan draag snowboots dames. Sommige mensen zeggen dat die mensen die gek genoeg zijn om te dragen deze stijl van laars uiteindelijk uitzien als elfen. Anderen kijken naar de UGG Australia laarzen en kan alleen maar herinneren aan de slechte herinneringen van de laarzen die hun moeders dwong hen terug in de lagere school te dragen. En er zijn nog andere mensen die denken dat er een geschikt moment en een geschikte leeftijd voor het dragen van deze stijl van laarzen en warme weer en de twintig-iets is noch de tijd noch de leeftijd.

Zoals met veel dingen in het leven, die dingen die controversieel zijn neiging om populair te worden. En het lijkt erop dat de controverse over de vraag of om te dragen of niet naar de UGG Australia laarzen te dragen alleen is toe te voegen aan de populariteit van deze laarzen. En zolang beroemdheden worden getoond dragen van deze fancy-gekleurde, echte schapen huid laarzen tijdens een wandeling rond de trendy straten van Los Angeles, de verkoop van deze populaire schoen stijl zal alleen maar blijven stijgen.

Dus om terug naar de oorspronkelijke vraag of het dragen van snowboots zal u een voorsprong op de mode of achter zetten, het lijkt erop dat het antwoord kan heel goed zijn, "Is het echt belangrijk?" De laarzen zijn ongelooflijk comfortabel om te dragen en de marketing materialen claimen dat de samenstelling van de natuurlijke schapenhuid eigenlijk houdt uw voeten warm, maar zal ook uw voeten koel. Dus, ongeacht de aard van de klimaatzone waarin je leeft, als je van het uiterlijk van de UGG Australia laarzen, ga je gang en koop een paar. En maak je geen zorgen over wat andere mensen zouden kunnen zeggen. Het enige wat je hoeft te maken over is het maken van de juiste boot-selectie, omdat ze zijn er in zoveel verschillende stijlen en kleuren.