Handige tips voor het kiezen van een avondjurk Deel I

0
40

Als het gaat om verkleden, dames hebben het leuker. Er zijn veel te veel keuzes om uit te kiezen en zeer gemakkelijk te bereiken, dat het soms wordt stressvol dan aangenaam bij het winkelen voor het. Een van de moeilijkste soorten kleding te zoeken is de avondjurken.

In het leven van elk meisje, zal er altijd een gelegenheid die avondjurken zal vereisen. Eerlijk, avondjurken tegenwoordig gemakkelijk worden gekocht; maar het krijgen van de perfecte een is een moeilijke taak voor een meisje, op zijn minst. Uiteraard vrouwen hebben te veel over na te denken bij het kiezen van avondjurken voor een bepaalde gebeurtenis. Dus voordat haasten naar de aanschaf van de eerste baljurk die wordt weergegeven op het raam van de winkel, hier zijn enkele tips om te overwegen bij het kiezen van de perfecte outfit voor een avond gelegenheid.

Waar ga je heen?
Beschouw het geval dat u op het punt om te wonen te zijn. Heeft het een thema? Zou er een kleurcode voor de gasten (in sommige gevallen, de gastheren te vragen niet te worden in zwart of wit) zijn? Is het een strikt formele gebeurtenis? Ken de belangrijke details, zou het bijdragen tot het verkleinen van de keuzes van avondjurken.

Hoe goed ken je je lichaam weet?
Bij het kiezen van de perfecte feestjurken, het komt allemaal neer op hoe goed het eruit zal zien op je. Geef toe, het is niet elke dag (of nacht) krijg je hop in avondjurken en genieten van elegante zaken. Zorg ervoor dat u het goed, elke keer krijg. Je weet dat je vond de foto-perfecte jurk als je zelfverzekerd en comfortabel dragen voelen.

Het is van groot belang dat u zich bewust bent van uw metingen: uw lengte, taille, heupen en buste. Deze aantallen zullen uw gids in het krijgen van die juiste pasvorm van de jurk die je gaat kopen.

Er zijn avondjurken die het best geschikt zijn voor bepaalde soorten lichaam.
Petite – Voor deze frames, cocktailjurken zal best uit te zien. Lange jurken zal alleen maak je er korter. Pronk met die benen! Zeker u het dragen van hoge hakken, die deze onmiddellijk extra centimeters je nodig hebt zal geven! Als u kiest om een gedrukte één, op zoek naar ontwerpen die een langere illusie zal geven. Verticale strepen zijn de weg te gaan. Lange mouwen is misschien niet een goed idee, omdat het kan accentueren de (mogelijk, en waarschijnlijk) korte armen. V-halzen je er langer uitzien ook. Houd het simpel mogelijk, beperken de details zoals gelaagdheid stof, zodat de heelheid van de jurk zal u niet slikken.

Rechthoekig – Dit type is ook bekend als de atletische of jongensachtige figuur. Zoals het woord al zegt, het lichaam ziet er rechthoekig en heeft geen vorm. Dames onder deze categorie moet proberen op jurken die de illusie van bochten zal geven. Het snijden van de jurk in de taille met een riem kan een zandloper look te geven. Laat de schouders zich bloot te randen. Color blocking kan ook helpen bij het opbreken van de romp, waardoor het cijfer zal geven wat vorm.

Zandloper – Er zijn weinig woorden te worden vermeld voor dit type lichaam. Elke jurk past precies goed, zodat het gemakkelijker is om te winkelen! Ook is er geen limiet wat betreft het ontwerp, de lengte en kleur. Deze dames zijn erg gelukkig! De goedkope galajurken heeft alleen de bochten te benadrukken en niet loskomen als gedrongen.

Plus size – Deze vrouwen zijn ook het geluk, als ze beschouwen zichzelf op die manier ook. Ze alles kunnen dragen als goed, afhankelijk van wat het lichaam gebied ze willen laten zien, of te verbergen. De meeste van deze dames zijn bezorgd over hun armen en buik, zodat de gebruikelijke buit van kleding ontwerpen zijn het rijk gesneden en jassen met lange mouwen. Donkere kleuren maken het lichaam slanker lijken, dus die avond jurken zijn een go voor hen ook. Sommigen gebruiken ook sjaals voor dekking ups, of hebben kanten details in plaats zodat de jurk zou verbergen de onderdelen die u wilt weinig licht, maar toch komen af als pronken met je lichaam. Probeer het vermijden lagen stof en gaan met de materialen die de bochten recht zouden koesteren en zal niet de bewegingen van het lichaam te beperken.

Het is niet belangrijk als de vorm van het lichaam, maar de toon huid en haar kleur kan ook een overweging bij het kiezen van avondjurken zijn. Er zijn cocktailjurken die niet goed kan gaan met een sterke haarkleur, dus neem nota van dat ook. Hoewel het niet nodig is, dus voel je vrij om te experimenteren!