Essentiële accessoires voor een avondjurk, deel II

0
37

armband
Arm snoepjes worden gebruikt, hetzij terloops of formeel, dus het is een beetje lastig te trekken uit een elegante uitstraling als je de verkeerde armbanden. Voor avondjurken, goud of zilver zijn goede weddenschappen, en zijn veilig. In het dragen van lange mouwen avondjurken, probeer op de eenvoudigste degenen, zodat ze niet veer de aandacht af van het totale ontwerp van de jurk.

Experimenteren met armbanden is goed met strapless of mouwloze avondjurken. Daar heb je die blote armen te pronken, is het tijd om wat arm partij naar binnen. Gewoon een beetje moeite in het vermijden echt omvangrijke armbanden, dus je zal de hippie vibe in plaats van de chique uitstraling niet geven.

ring
Naast vers gemanicuurde nagels, kunnen dames ook voor kiezen om een ring te dragen (soms, ringen) om te gaan met de avondjurken. Eenvoudige ringen, of degenen met een juweeltje, zijn in orde, zolang het overeenkomt met de outfit. Maar nogmaals, altijd een tweede blik als je ouder bent dan nu accessorizing. Eén of twee ringen vallen nog onder de elegante look.

portemonnee
Met behulp van de juiste tas voor een evenement draagt veel bij het voltooien van die stijl, hand in hand met avondjurken. Want het is een van de accessoires die het meest worden blootgesteld omdat je vast te houden aan het de hele nacht, is het het beste om de juiste match met de jurk te vinden. Het is helemaal niet nodig dat de tas en de jurk van dezelfde kleur. Eigenlijk zou er niet uit vleiend voor feestjurken, alsmede voor de zak. Beide hun doel zullen gewoon verdwijnen.

Formele gebeurtenissen roepen voor koppelingen, wat betekent dat je moet weg stash die vastgebonden zakken voor de nacht. Ja, je zou worden geklemd (vandaar het woord) aan om het voor de rest van de partij, maar de ingetogen blik zal er de hele tijd. Bij het kiezen van de juiste koppeling te gebruiken, overweeg dan de avond jurk die je hebt. Als de avondjurken je hebt het erg druk in prints of details, balanceren het uit met een eenvoudige handtassen. Daarentegen maken de tas opvallen voor u wanneer uw jurk straalt eenvoud. Nogmaals, zich bewust zijn van overboord gaan.

Het maakt niet uit welke gebeurtenis u het bijwonen, er altijd voor zorgen dat de koppeling je gaat voor alle girly benodigdheden die u nodig hebt voor de nacht kan dragen. Laat niet de accessoires en de cocktailjurken lijden. Omdat het een meisje, is het logisch dat je denkt misschien dat je een hele hoop andere dingen nodig, maar beperken tot uw telefoon, weefsel, een poeder en lippenstift voor retoucheren en een ontsmettingsmiddel. De rest, kan je ze laten wachten in de auto voor een paar uur.

Experimenteren is de sleutel tot het vinden van de perfecte look voor een evenement. Zoals over en vermeld, niet boeltje op alle accessoires kunt u uw handen op. Geef kans voor de avondjurken te schitteren door, meisje! Accessoires moeten er zijn om de hele look te ondersteunen, niet te nemen over het uiterlijk. Immers, het is de tijd voor goedkope galajurken te komen en neem de schijnwerpers.

Laat uw persoonlijkheid zien met de accessoires die u kiest. Zorg ervoor dat je comfortabel mee zijn, en gewoon genieten van de nacht!