Enkele feiten over bruidsmeisjekleding moet onthouden

0
72

Het wachten is voorbij! Je trouwdag is het gevolg! Alle voorbereidingen zijn uitgevoerd. Kapel, cateraars, receptie – alles wordt georganiseerd. En dan is een telefoontje ontvangt u van een enkele van uw gewone: wat mensen dragen op je bruiloft? Basisstappen! Je realiseert je met een schok is er geen aandacht aan die worden aangeboden door alle middelen. Zoveel hele nacht je fretted van je eigen bruidsjurken, maar niet dit bruidsmeisje jurken.

Bent u het vinden van de situatie herkenbaar? Niet verwonderlijk! Het is vrij gebruikelijk met betrekking tot bruiden voor u om het kostuum van je vriendin bruidsmeisjes vergeten in de opwinding van uw huwelijk en de zoektocht naar haar eigen jurk. Meestal zijn de bruidsmeisjes zal zijn de eigen zusters, beste vrienden en neven die toevallig heel dicht bij je wil zijn. Indien niet ontworpen voor de traditie of een ander type, moet dit de enige reden waarom je een groot deel van de aandacht en gedachten moeten geven in jurken van uw bruidsmeisjes zijn. Er zijn, na al, nu er aan huwelijksceremonie memorabele in uw zaak te maken.

Het is niet gemakkelijk om de bruidsmeisjes jurken te lokaliseren. Meestal kunnen er twee tot drie bruidsmeisjes, en hoeft niet van de identieke grootte, kleuren en vlak zijn. Hun voorkeuren kunnen ook variëren. Dus hoe zou het je lukt om enige samenhang om hun kostuums te trekken, zonder dat het niet voldoen aan hen? Je moet het niet riskeren ze in outfits ze dat niet doen, zoals u en wat grandeur voor je bruiloft op hetzelfde moment nodig hebben. Diplomatie vereist!

De eenvoudigste manier om de situatie aan te pakken is om een ​​open discussie te voeren, samen met de bruidsmeisjes hen zelf. Krijgen om de eigen voorkeuren en antipathieën weten. Het is misschien niet voor jou te moeilijk zijn als ze zeker zouden meer dan waarschijnlijk heel dicht bij je. Zelfs nu, krijgen op hun specifieke voorkeuren kennen. U zult ontdekken drie belangrijke gebieden op plaatsen waar je een partnerschap eigenlijk nodig hebt onder u:

Budget: Als u van plan bent om te investeren in hun kleding, heb je een groot deel van de zeggenschap over het. Maar als het plan is voor hen te krijgen vinden ze beslissen. De volgende dingen kunnen krijgen ingewikkelder wanneer elk van hen verschillende dingen zou willen. Echter, probeer de uniformiteit met accessoires of anders in kleding te krijgen. Het belangrijkste hier is dat iedereen betaalt voor de jurk heeft om comfortabel met het bedrag. Je zou graag een bepaalde jurk, maar als je niet terug te betalen niet de kracht het op hen. Ook in het geval dat u betaalt, plus ze willen een kleding cheque ongeacht of je het idee kunt veroorloven. Als je niet kan aangenaam, nog steeds stevig, zeg nee.

Shade – Veel zorg zal hebben in dit soort als de kleur van het bruidsmeisje jurken moet gaan met de kleur aan uw trouwjurken te gaan. Kiezen voor de kleuren die gelijk veel van de bruidsmeisjes kunnen evenaren. Denk aan elk van de accessoires om mee te bezoeken met de applicatie. Beslissen over het ontwerp en de stijl. Je zou ook willen zwart gekleurd of zwart gekleurd en wit die een formele blik. Of je iets afhankelijk van het seizoen bijvoorbeeld zacht samen met lichtere kleuren te proberen voor de warmere zomermaanden, goud, rood-gekleurde of makelaar voor september, diepe blauw of misschien groen voor de winter maanden, etc.

Design en stijl – Lay-out is afhankelijk van de voorkeuren. Net als bij de hoeveelheid, moet de stijl bovendien worden gerepareerd na advisering van de gewone. Zorg ervoor dat het allemaal ze allemaal past. Je wilt niet dat mensen om je huwelijk te houden als een niet-zo-happy ram wordt ontworpen om een jurk die ze ingebouwd in blik onaantrekkelijk dragen. Echter, de werkelijke traditie verbonden met het dwingen van elke vorm van kleding voor bruidsmeisjes is afkomstig van een conclusie. Vandaag de dag zijn er vele stijlen, formele en informele, van waaruit u kunt eigenlijk kiezen.

Privacy – Meer dan iets anders, moet de kleding comfortabel voor de gewone zijn. Zeer waarschijnlijk, hier is de jurk die zij zouden dragen tot de conclusie van huwelijksviering. Ook moeten zij tijdens de formele procedure voor een zeer lange tijd staan ​​en dan verder op de bruiloft receptie. Vandaar, als alternatief voor het gaan voor een laatste tweede aankoop, de aankoop van de jurken eerder gedaan om ervoor te zorgen dat er genoeg tijd met betrekking tot de wijzigingen worden gemaakt. Ook de accessoires moeten met voorzichtigheid worden gekozen. Wees hoge hak kleding schoenen moeten worden gezien als alleen als dit bruidsmeisjes goed zijn voorbereid op het voor vele jaren.

Een bruiloft is het meest essentiële dag van je manier van leven. U moet worden voldaan, en voor uw persoonlijk geluk voor zijn volledige degenen bruidsmeisjes hebben gelukkig in het proces te zijn. Toga Een prachtige en ook geschikt bruidsmeisjes 'zou hen gelukkig, prachtig en zeer tevreden. Jaren later gaan ze niet meer in de volksmond vergeet uw trouwdag.