De zeven stijlen van de avondjurken

0
445

Er zijn veel verschillende stijlen, snijwonden en variaties van avondjurken en formele toga's, maar de basis, klassieke avondjurk stijlen kunnen worden onderverdeeld in zeven types (niet noodzakelijk in volgorde van populariteit!):

1. De klassieke baljurk (ook bekend als bouffant of tule):
Dit is een vloer lengte brede-basis toga die zich verspreidt vanuit de taille tot aan de vloer in een kegel. Van de taille van de jurk is meestal strapless. De rok heeft doorgaans veel van het lichaam en misschien ondersteund door een draad frame voor een super-brede profiel. Het geeft het meisje een soort Europese prinses look.

2. De korte tule avondjurken:
Normaal gesproken met een strapless top en gepofte uit lichtgewicht rok, de korte tule is perfect voor die meisjes met een lichte en dunne cijfers, of degenen die echt willen de vrijheid van verkeer te dansen de nacht weg en zijn een partij meisje zonder verzanden door een zware volle lengte jurk.

3. Het rijk jurk:
Een dun profiel jurk waar de taille hoog wordt geplaatst, vaak net onder de buste. Een full-length rok zakt naar beneden naar de vloer en geeft het meisje een extra indruk van de hoogte en slankheid.

4. Tea-length of ballerina-lengte jurk:
Een eenvoudig ingerichte feestjurken met rok laten vallen van de natuurlijke taille kan lopen. Deze jurk heeft feestgangers meer bewegingsvrijheid dan full-length baljurken en is perfect voor die dames die graag hun onderbeen accentueren en pronken met hun mooie schoenen. Deze stijl is minder formeel dan sommige van de anderen, omdat het dicht bij dagelijks gebruik jurk styling, misschien waardoor de drager meer ontspannen voelen en niet zorgen te maken over een omslachtige baljurk.

5. schede jurk:
Normaal onopgesmukte en simpel, deze nauwsluitende lichte jurk is geschikt voor mensen met een getinte of dunne en hoge cijfers. Gezien de basis styling, hoge kwaliteit of stoffen met structuur de voorkeur.

6. High-low jurk:
De rok is enkel of de vloer lengte aan de achterkant en aan de voorkant open met de rok lijn normaal gesproken boven de knieën. Dit is het meestal de meest sexy galajurken stijl en is geschikt voor meisjes die graag hun benen en figuur te pronken.

7. A-lijn jurk:
De full-length licht uitlopende rok uitstrekt vanaf de taille en is gekoppeld met een nauwsluitende rand die een met de rok. De A-lijn is een elegante en traditionele stijl die vaak wordt gezien bij in bruids toga's en is geschikt en vleiend voor alle lichaamsvormen.

Bij het kiezen van een avondjurk het meisje nodig heeft om na te denken over wat haar beste eigenschappen zijn, wat ze wil accentueren of te verbergen, wat stijl is in de mode en hoeveel bewegingsvrijheid die ze nodig heeft. Maar bovenal, moet ze kiezen voor de avond cocktailjurken die ze voelt is de mooiste en de een voor haar!