De meest stijlvolle budgetvriendelijke avondjurken voor de lente en de zomer

0
42

De zomer is de tijd van het jaar waar de avonden echt tot leven voor miljoenen mensen over de hele wereld. Van weekend barbecues aan al-fresco eten en drinken en genieten van het mooie warme weer door de tijd doorbrengen in het park of op het strand, zijn bij veel vrouwen hun spel en ga voor iets meer stijlvol te pronken fijngeslepen tans en de zomer organen. Ziet er goed uit deze zomer hoeft niet breken de bank, hetzij, met vele mooie zomer jurken verkrijgbaar tegen zeer portemonnee-vriendelijke prijzen.

De schouder avondjurken blijft misschien wel de ultieme zomer kledingstuk en is ideaal voor het dragen in de avond of in de loop van de dag. De meeste laten een van de schouders bloot, waardoor het zeer geschikt voor het pronken van een kleurtje, accentueert een favoriet sieraad of gewoon koel te houden. Ze zien er geweldig uit met lange, luxe haar en zijn de perfecte manier uit te brengen van uw nek en wangen.

Mouwen jurken komen in en uit de mode in de afgelopen decennia en hebben voor de zomer van 2015. Dit jaar nog eens terug, jurken met uitgestrekte cape mouwen zijn alle woede en ziet er fantastisch uit in rood of zwart. Mouwen gemaakt van materialen zoals chiffon ziet er fantastisch uit en zijn een geweldige manier om te koel te blijven.

De tuniek is een van de eenvoudigste soorten zomer feestjurken, maar ook een van de meest flexibele. Het ziet er elegant en ingetogen en de vlakte, zwart-wit versies zijn ideaal voor de meer ingetogen look die een voorbehouden formele gelegenheid, zoals een avond zakelijke functie, zou eisen. Voor mensen op zoek naar iets een beetje meer uitgebreide, diverse versierde tunieken zijn beschikbaar die voeg een beetje kruiden aan het basisontwerp.

De jersey jurk is een klassieker geworden door de jaren heen en onderhoudt de uitvoerbaarheid en de eenvoud van de tuniek terwijl ze een beetje meer durf in de cut. Sterker nog, er zijn zelfs hybride cocktailjurken beschikbaar die de beste eigenschappen van beide tunieken en jersey jurken te combineren. Dit is de ideale jurk voor iets een beetje meer laid back, zoals een barbecue of informele zomer drankjes en kan gemakkelijk worden accessorised met alles van sandalen tot sieraden en zonnebrillen.

De asymmetrische jurk is een van de meer ongebruikelijke van de zomer 's avonds goedkope galajurken en heeft een onbetwistbaar gevoel van filmster glamour over. Met de ene kant niveau met de dij en leidt naar onder de enkel in een diagonale sjerp, dit is een serieus stijlvolle jurk die is best bewaarde voor gelegenheden waar je wilt kleden om indruk te maken.