De manier om uw bruiloft personaliseren

0
67

In plaats van het laten van een weddingplanner of catering adviseur zet uw bruiloft in een andere cookie cutter evenement, gebruik je fantasie om het evenement uniek. Creativiteit kan helpen om een bruiloft eruit kostte een miljoen dollar.

1 Denk aan al uw uitnodiging opties. Beperk jezelf niet tot de conservatieve gegraveerd variëteit. Hoe zit het met degene die gevouwen – origami stijl – in een kraan? Waarom geen gebruik maken van een delicate blauw of shell roze papier in plaats van wit? Eenvoudig is altijd beter voor een bruid. Gegraveerde is leuk, maar een kleine bruiloft kan kalligrafie gebruiken – of zelfs je eigen persoonlijk handgeschreven uitnodiging. Ben je verliefd op vakantie? Hoe zit het met het afdrukken van de uitnodiging op een briefkaart van de site van uw vergadering?

2 Kies interessant sfeermuziek. "Hier komt de bruid" is traditioneel, maar saai. Niemand zal een einde te maken aan de procedure te bellen als u ervoor kiest de Toreador liedje uit "Carmen" of "Love Will Keep Us Together" van de Kapitein & Tennille. Kies een nummer dat werkelijke betekenis heeft voor jullie beiden.

3 In plaats van afronding naar boven de gebruikelijke catering verdachten, een beroep doen op uw favoriete restaurant en zien of ze de bruiloft goodies kan bieden. En het hoeft niet om een diner te zijn. Een vroege bruiloft brunch na een zonsopgang ceremonie of een intiem diner na een late namiddag bruiloft zijn meer glamourous dan de gebruikelijke receptie. Pick voedingsmiddelen je liefde, niet van de molen kip-of-vis. Kun je chili en bier te dienen? Waarom niet? Paddestoel risotto en een 100% veganistisch menu? Absoluut.

4 Maak het uw feest. En vergeet niet het dessert. De bruidstaart kan de gebruikelijke bruids genot, of u kunt uw fantasie neemt zoete vlucht … taarten komen in vrijwel elke vorm, grootte of configuratie. Ze kunnen worden bedekt met echte bloemen of lekke in eetbare parels. Het gelukkige paar kan worden weergegeven in icing, of de taart kan een eerbetoon aan de hobby die je bij elkaar gebracht. Het is jouw keuze om te maken.

5 Heeft u een speciale vriend of familielid officiate uw bruiloft. U bent niet beperkt tot uw priester, met de juiste voorbereiding iedereen naar keuze kan legaal uitvoeren van uw huwelijksceremonie. Zie informatie over Becoming Ordained om uw keuze van een celebrant voor te bereiden.

6 Denk aan een thema bruiloft. Het is een perfecte gelegenheid om je persoonlijkheid en passies te nemen in uw speciale dag. Heeft u altijd al gedroomd van royalty voor een dag, het plannen van een formele bruiloft. Of misschien heb je liever een ander soort van royalty van de glamour van het oude Hollywood. Wees creatief – de mogelijkheden zijn eindeloos.

7 Thrill je grootouders door het toevoegen van een aanraking van uw persoonlijke erfgoed met een aantal traditionele gerechten. Bijvoorbeeld, kan een Japans feest je niet op, maar je kunt overwegen serveren wat sushi. Wat uw achtergrond is, moet er een aantal heerlijke producten die u kunt integreren in uw menu.

Tips

Gebruik gepersonaliseerde postzegels voor uw uitnodigingen. U selecteert een foto, ga naar photostamps, zazzle of soortgelijke, de foto te uploaden, het uitzoeken van een stempel die u wilt en uw bestelling plaatsen. Voila, over een week of zo later, heb je gepersonaliseerde postzegels.

Uw favoriete "paren" beeld is perfect voor bruiloft uitnodigingen … en denken op lange termijn: Dit kan het begin zijn van een familie traditie, met baby's, jubilea, alle mijlpalen gekenmerkt door je eigen familie postzegels zijn.

Overweeg een jurk van een andere kleur! Of bestel een maat korset met bijpassende rok. Het kan goedkoper zijn dan trouwjurken van lokale winkeliers zijn.

Vermeld uw speciale huisdier in uw bruiloft, en zorg ervoor dat ze te kleden in een hond smoking of jurk! Sommige huisdieren kunnen prikkelbaar zijn, hoewel, dus om je jurk op te slaan, moet u de trimsalon bezoeken en vinyl nagel caps aangebracht op de nagels van uw huisdier. Ze zijn gemaakt voor katten en honden, en ze komen in verschillende kleuren.