Betekenis van kleur en bruidsmeisjes jurken

0
418

Elke paar wil hun bruidsmeisje kijken veel grote in het bruidsmeisje jurk, natuurlijk niet veel mooier dan de bruid en bruidsjurken. Bruid gaat ermee akkoord dat bruidsmeisje kunt de stijl van de jurk als ze wil. Maar de kleur moet worden gekozen nadat de onderhandelingen zoals het zou moeten overeenkomen met die van de trouwjurk. Dan, hoe kunnen we overwegen over de kleur voor bruidsmeisje jurken, zelfs uw trouwjurk. Een ontwerper ooit heeft gezegd dat de betekenis van de kleur voor bruidsmeisje jurken.

Geel bruidsmeisjes jurken:
Geel is voor het uitgaande koppel dat vol positieve energie zijn. Ze zijn licht en optimistisch, en vol van de belofte van een gelukkige toekomst. Hun huwelijk is energiek en vol met entertainment en muziek. Dit echtpaar is gegaan door vele moeilijke tijden om deze plek te krijgen, waardoor de dag een groot feest voor hen en al hun gasten. Geel is het meest passend voor de lente bruiloften omdat het symboliseert een nieuw begin.

Red bruidsmeisjes jurken:
Rood is voor het echtpaar wiens relatie is gevuld passie, soms zelfs steeds tumultueus. Ze hebben het gevaar, als onderdeel van het leven aanvaard, en omarmt het in het huwelijk. Hun huwelijk zal untraditional zijn – ze maken allemaal hun eigen regels en zijn niet bang om ze te breken. Dit is de bruiloft wil iedereen ook uitgenodigd, maar niet verstrikt raken in het drama!

Paars bruidsmeisje jurken:
Paars is voor de traditionele echtpaar. De bruiloft zal een traditionele kerk ceremonie gevuld met nostalgie als paars is een zeer romantische en vrouwelijke kleur. Dit echtpaar beschouwt hun liefde om kostbare en een die de tand des tijds zal weerstaan​​. Ze zien elkaar als uniek en zeer speciaal, waaruit blijkt dat ridderlijkheid is niet dood, ook al is het soms moet worden gezocht naar een beetje meer dan we zouden willen.

Groen bruidsmeisjes jurken:
Groen is voor de stabiele en hoopvol koppel te popelen om samen te beginnen aan hun nieuwe leven, en kan niet wachten om een gezin te stichten. Groen is goed voor een outdoor bruiloft, als de buitenlucht geeft een nieuw begin en de groei. De kleur groen staat voor een toekomst vol balans en stabiliteit, en onthult meestal een moderne gevoeligheid.