6 moet tips voor het kiezen van bruidsmeisjes jurken en outfits te lezen

0
52

Een groep meisjes dragen mooie bruidsmeisjekleding kan niet alleen de bruid veel vreugde, maar ook zorgen voor een betere sfeer voor de bruiloft. Het is geweldig om een paar vrienden en familie getuige zo'n mooie ogenblik hebben wanneer iedereen ziet er gewoon geweldig. Dat zou een levenslange herinnering zijn, zou het niet? Dus in dit artikel gaan we praten over hoe fabelachtige bruidsmeisjes jurken kiezen en delen een aantal andere tips over hun outfits:

1. De kleur van het bruidsmeisje jurken in overeenstemming moeten zijn met de kleur thema van de bruiloft.
Heb je ooit de film 27 Dresses gezien? Het vernietigt volledig de traditionele idee dat bruidsmeisje jurken zijn alleen acceptabel in het roze. De heldin, een harde kern bruidsmeisje, woont 27 bruiloften in de film en schokt het publiek met haar adembenemende schoonheid elke keer. Haar ervaring leert ons dat bruidsmeisjekleding hoeft niet alleen beperkt tot het zijn 'cute' of een bepaalde kleur; zolang hun stijl past bij het thema van de bruiloft, kunnen ze nog steeds verbluffende bruidsmeisjes. Er is een brede waaier van kleuren voor bruidsmeisje jurken en meisjes jurken. Bijvoorbeeld, in een lavendel huwelijk themed, lichtpaars is een goede keuze; terwijl in een wit thema bruiloft, kon licht groene frisheid brengen. Een blauw thema bruiloft zou echt goed werken met lichtblauw, maar het belangrijkste is om te gaan zitten op voorhand met een aantal kleurstalen (u kunt ze ophalen gratis van de sectie verf van uw lokale hardware winkel als je op een budget ) en kies de kleuren die goed passen en te behagen uw oog.

Algemeen de beste match twee tinten van dezelfde kleur, terwijl de kleding een beetje lichter kan zijn. Als er geen bepaalde kleur voor het thema, maak je geen zorgen, kiest vrij neutrale kleuren zoals licht pastels.

2. Kies de zelfde kleur voor verschillende stijl jurken, of dezelfde stijl jurken als ze verschillende kleuren.
Sommige bruiden denken dat de meer bruidsmeisjes hebben ze het beter, maar een groep van bruidsmeisjes kunnen unieke problemen veroorzaken. Hoe zorg je ervoor dat ze allemaal hetzelfde uitzien als er geen twee vrouwen hetzelfde zijn? De belangrijkste regel is om jurken voor bruiloft gemaakt van dezelfde kleur en stof als de stijl is anders hebben; en als de kleur is verschillend, zou het beter zijn om de stijl dezelfde of althans soortgelijke maken.

Bruidsmeisje jurken zijn (afhankelijk van de stijl) bijna 'one-wear' items, dus het is een goede keuze om ze samen te kopen in dezelfde winkel of boetiek. Het zal makkelijker zijn voor hen om gelijk in deze manier.

3. Geschikt te doen boodschappen
Als het niet zo noodzakelijk formeel te zijn dan bruidsmeisje jurken met korte rokken zijn beter. Knie-lengte is de optimale lengte als het hen niet zal hinderen als ze haasten over het doen van banen voor de bruid en zal ook hen jong, levendig en vol van energie kijken.

4. Bouquet
Bruidsmeisjes kunnen ook boeketten naast de bruidsboeket. Maak deze boeketten kleiner dan de bruid, en het zal een effect vergelijkbaar met een groot aantal sterren rond de maan te maken. Boeket van de bruid moet vol verschillende bloemen en passende kleuren volgens het thema, maar tegenhouden op boeketten de bruidsmeisjes 'en maakt ze eenvoudiger terwijl nog aanvullen die van de bruid.

5. Haar stijl
Het verenigd zijn is ook goed hier, en bruidsmeisjes 'kapsels moet afwijken van de bruid terwijl die op elkaar lijken. Als de bruid doet haar haar, kan de andere meisjes van hen slijten. Als de bruid draagt een grote tiara dan de meiden kon kleinere cirkeltjes op een soortgelijke manier om het boeket uit te dragen.

6. Jewelry
Sieraden gemaakt van parels is geschikt voor bruidsmeisjes als parels zijn vrij low-key, hebben een lichte kleur en zal niet de aandacht weg van de bruid te nemen. Eigenlijk is er niet nodig om te veel te zijn, dus een paar oorbellen is genoeg.