2 tips om de perfecte galajurken

0
372

Een meisje kan uren en uren doorbrengen springen van de ene naar de andere boutique, uitglijden op een jurk naar de volgende en nog steeds lege handen naar huis. Het vinden van de juiste jurk voor prom is als ziel op zoek naar een aantal meisjes. Het vinden van galajurken in het winkelcentrum, of beter nog op het internet, is eenvoudiger en handiger. Als u op zoek bent naar een galajurk te dragen op uw speciale avond, lees dan de volgende paar tips over hoe je de prom night kunnen rocken.

Volgens uw lichaamsvorm of het type
Deze eerste tip misschien wel de meest moeilijk te volgen. Er zijn duizenden feestjurken op het internet dus hoe kan je makkelijk vinden? Om de perfecte jurk te vinden, moet je een paar dingen eerst te overwegen. U kunt cocktailjurken die bij u past, afhankelijk van je lichaam het type en de huid kleur te vinden. Het klinkt een beetje ingewikkeld, maar het vinden van een jurk op basis van deze twee factoren zal het rokkostuum van nature voelt u.

Je lichaam het type helpt u de stijl van de jurk te vinden. Meisjes die zijn petite zal van korte cocktail jurken met een lengte boven de knie vleiend. De korte duur van hun jurk zal ze kijken groter met langere benen. Meisjes die een peer vorm van het lichaam moeten kijken voor jurken die de ogen uit de buurt van de heupen zal nemen. Probeer te zoeken naar jurken met een rijk gesneden en vloeiende bodem. Dames met de omgekeerde driehoek vorm van het lichaam kunt kijken voor een jurk met een bladerdeeg bodem, die helpt bij het creëren van een zandloper vorm. Ten slotte kan de meisjes gezegend met een zandloper figuur een jurk ze willen gebruiken. Probeer een jurk die je kleine taille zal verbeteren. Deze types van kleding zal uw vermogen in plaats van de lichaamsdelen die u wilt verbergen verbeteren.

Volgens uw huidskleur
Een jurk kan komen in vele verschillende kleuren. Om te voorkomen dat op zoek te licht of te donker in je avondjurken, kies een jurk die je natuurlijke huidskleur zal flatteren. Laten we categoriseren de huidskleur in drie: blauw of roze ondertoon, gouden ondertoon, en gouden met perzik ondertoon. Mensen onder de blauwe of roze ondertoon kan de huid dat is bleek wit, geel-olijf, of donker zijn. Afro-Amerikanen en vele Aziaten zijn in deze categorie. Mensen met gouden ondertoon kunnen hebben bleke of roze huid en hebben bruine of bleke gekleurde ogen. Tot slot, mensen met een algemeen aardbei rood haar, evenals blauwe of groene ogen hebben gouden ondertoon met een hint van perzik.

Als je onder de eerste categorie, blauw of roze ondertoon, dan moet je een jurk met een scherpe of heldere kleur te dragen. Probeer een jurk met kleur zwart, navy blauw, wit, shocking pink en rood. U kunt ook proberen ijzige kleuren in plaats van de pastelkleuren. Blijf uit de buurt van kleuren zoals goud, oranje en beige.

Voor de tweede groep van huidskleur, ga voor pastel en zachte, neutrale kleuren. Gouden ondertonen zijn ook geschikt voor uw huid toon. cocktailjurken voor mensen onder deze categorie moet niet proberen blauwe tinten en zwart.

Meisjes in deze groep, gouden ondertoon met een lichte perzik, moet gaan voor jurken met warme kleuren. Deze kleuren zijn onder andere perzik, goudbruin, goudgeel, en kameel. De kleuren om te voorkomen dat zijn doffe of donkere kleuren.

Als aanvulling op uw natuurlijke schoonheid betekent het verbeteren van hen. Je lichaam heeft speciale activa moet u pronken terwijl je huidskleur nog meer zal gloeien, dankzij de goedkope galajurken die je draagt. Rock uw prom night door te zoeken naar galajurken op het internet. Deze tips zullen zeker om uw shopping ervaring sneller en gemakkelijker.