dames clutch bags

0
316

vrouwen houden van beurzen. portemonnees zijn een deel van een vrouw dagelijks leven. soms een vrouw draagt zelfs de helft van haar leven in haar tas! Niet alleen is een portemonnee een deel van haar leven is een belangrijke accessoire om haar garderobe. aangezien portemonnees zijn zo'n groot deel van het leven van een vrouw, is het erg belangrijk dat ze vinden dat perfecte handtas clutch om haar levensstijl past.

foto door: Handtassen 

terwijl de beurzen zelf zijn ongeveer voor bijna vijfduizend jaar of meer geweest, werd de koppeling zelf niet geïntroduceerd tot ongeveer het begin van 1800. dames clutch tassen stonden bekend als reticules, waarin vrouwen droegen hun zakdoeken, vloeipapier en geld. mannen droegen zelfs deze op hun riemen, terwijl de vrouwen zakken droeg ze. hoewel, vandaag-zie je niet heel veel mannen dragen portemonnees op hun riemen omdat ze portefeuilles om hun geld uit te voeren nu.

een clutch handtas is niet zo groot als een gemiddelde handtas. de koppeling is in feite kleine bedoeld om te worden "greep" in haar hand. portemonnee koppelingen worden steeds heel populair bij Hollywood sterren als vrouwen op de weg. voor vrouwen die liever niet deze portemonnees koppeling in haar hand, kan ze ook een ketting of lederen band toe te voegen, zodat het kan worden uitgevoerd op haar schouder ook.

terwijl de meeste dames clutch tassen begon als een accessoire voor de avond, zijn ze snel toegevoegd aan het dagelijks leven ook. populaire kleine techno gadgets zoals mobiele telefoons, iPods en iPads kan ook in beurs klauwen uitgevoerd worden vanwege hun omvang. vrouwen kunnen hun koppeling te dragen naar het kantoor vergaderingen en hebben nog steeds hun beschikbare gadgets om hun noodzakelijke werk en rapporten voor presentaties te voeren. door het uitvoeren van een koppeling, zal er minder zijn om sjouwen tijdens het spreken op diverse belangrijke gebeurtenissen.

dames koppeling tassen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van stijlen en kleuren. sommige zijn gemaakt van leer, satijn, metaal, vinyl en andere zachte materialen. ze kunnen extra stiksels, kralen, veren en zelfs pailletten hebben. de meer unieke van een dame clutch bag is, hoe meer het zal haar individuele persoonlijkheid past. handtas koppelingen zijn redelijk betaalbaar en de prijzen beginnen bij $ 10 en up.

een aantal van de soorten dames koppeling tassen  zijn voorzien van de volgende:

• converteerbare koppeling: dit kan worden veranderd van een koppeling naar een tas of zelfs een schoudertas.

• mini koppeling: deze zijn zeer klein en kunnen alleen geschikt kleine voorwerpen zoals lipgloss, sleutels en misschien wat verandering.

• over-sized koppeling. Dit zijn het soort zakken dat vrouwen hun leven kunnen uitvoeren in.

ze komen in een grote verscheidenheid van stijlen met dierenprints zoals tijgers, zebra's en luipaarden. Dit zijn enkele van de meest populaire vormen van koppelingen vandaag.

portemonnee klauwen kunnen worden gekocht bij de populaire winkels, outlet malls, sieraden en accessoires winkels en zelfs online. je kan zelfs in staat zijn om ze te vinden op de tweede hand winkels. met hun groeiende populariteit, dames koppeling zakken kan bijna zowat overal worden gekocht.