creatieve outdoor trouwjurken ideeën

0
411

in de afgelopen jaren, bruiloften zelden worden beschouwd als een traditionele affaire waar de bruid en de bruidegom nemen hun geloften op een religieuze instelling te zijn. Tegenwoordig is de trend van het organiseren van outdoor bruiloften wint veel populariteit.

cocktailjurk

foto door: cocktailjurk

het hebben van een bruiloft in een bergtop, het strand, de tuin of zelfs in een achtertuin wordt beschouwd als vrij uniek te zijn. de outdoor bruiloft niet wordt gehouden in een religieuze instelling, heeft het niet de formaliteit die men vindt in de traditionele bruiloft. als gevolg van deze, alles van de uitnodigingen voor de decoraties van de locatie heeft een ongedwongen sfeer. één van de belangrijkste factoren die moet worden gegeven veel aandacht is de trouwjurk. outdoor bruiloften zijn meestal niet formeel, hoeft men niet om daadwerkelijk houden aan de formele huwelijkskledij etiquette. Bovendien zijn sommige van de traditionele trouwjurken mag niet comfortabel of haalbaar voor een outdoor bruiloft. Dus, hier zijn enkele ideeën die mensen kunnen gebruiken wanneer ze moeten outdoor trouwjurken kiezen voor zichzelf.

trouwjurk opties
een openlucht bruiloft biedt een kans om te kleden in een ongedwongen manier niet alleen voor de gasten, maar ook voor de bruid en de bruidegom. het beste ding over deze trouwjurken is dat men kan brengen in bepaalde innovaties om hen uniek te kijken. laten we een kijkje nemen op enkele van de unieke jurken voor de bruid als de gasten.

voor de bruid
hoewel de meeste van de outdoor bruiloften zijn meestal casual, zijn er enkele mensen die nog steeds van mening dat het een formele gebeurtenis. in dat geval zou het ideale jurk voor bru volle lengte witte bruidsjurk die ofwel mouwen of uitgeschakeld schouder. Echter, dit is een zeer zeldzaam geval en de meeste van de outdoor bruiloften zijn informele evenementen. in een dergelijk geval, er zijn een heleboel opties die de bruid te zijn kunnen kiezen uit, zoals haar trouwjurk. Allereerst, is de bruid niet hoeft te houden aan een lange vloeiende traditionele trouwjurk. Bovendien, is het niet echt mogelijk om die jurk te dragen als men met de bruiloft in de bergtop of op het strand.

enkele eenvoudige trouwjurken aan het thema passen zou knie lengte jurk of kan een enkellange sundress zijn, als het is een strand bruiloft. onconventioneel gekleurde trouwjurken zal je stap weg van de saaie wit en beige. eerder, kan men kiezen kleuren uit de natuur dat wil zeggen afhankelijk van het seizoen waarin de bruiloft wordt gehouden. bijvoorbeeld, als het voorjaar van tijd, dan kunt u gaan voor kleuren zoals groen, geel, enz. Aan de andere kant, voor een daling van de bruiloft, kunt u terecht voor kleuren zoals roodbruine, oranje, etc. deze jurken zijn toevallige feestjurken en derhalve moeten worden afgestemd op eenvoudige kapsel, sieraden en andere accessoires. Het is ook belangrijk om schoenen te dragen op basis van de locatie van de bruiloft. bijvoorbeeld, is het niet een goed idee om schoenen met hoge hakken te dragen voor een strand bruiloft. in plaats daarvan kan de bruid gaan voor platte sandalen, slippers, enz.

voor de gasten
de meeste mensen raken in de war als ze worden uitgenodigd voor een outdoor of casual bruiloft wat kleding ze moeten dragen. dit is omdat niet veel dingen geschreven zijn over toevallige trouwjurken voor de gasten. zelfs in het geval van de gasten, ze niet te houden aan de formele jurken als cocktailjurken. Maar dit betekent niet dat men kan dragen van een jeans aan de outdoor bruiloft. sommige informele trouwjurken voor vrouwen zou rok en blouse zijn of kan zijn, een mooie jurk. een broek pak zou ook een goede outdoor trouwjurk idee. hoewel zwart is iets dat de meeste mensen willen dragen voor een bruiloft, zou het leuk om te experimenteren met een waaier van andere kleuren zijn. in het geval van mannen, zou de beste informele outdoor galajurken khakis worden gecombineerd met een witte knoop onderaan shirt. al zijn er mensen die jeans dragen om een openlucht bruiloft, dit niet doen, tenzij de bruiloft uitnodiging vermeldt zoiets.

outdoor bruiloften geven mensen een kans om te experimenteren met hun kleding. dus, als je met een tuin of een strand bruiloft of worden genoemd voor een, creatief denken en kleding in een unieke manier.