bruiloft sluiers

0
325

de bruidssluier is rijk aan geschiedenis en geeft de bruid een aura van mystiek en elegantie als ze zweeft door het gangpad. dat de jurk voltooid. er zijn verschillende stijlen van sluiers en ze moeten worden gekozen, afhankelijk van de stijl van uw trouwjurk en de formaliteit van uw ceremonie.

foto door: bruidssluier

de kortste van sluiers is de blusher sluier die wordt gedragen over de bruid's gezicht tijdens de ceremonie. traditioneel, het is opgeheven aan het einde van de ceremonie, door de bruidegom, voor hun eerste kus als man en vrouw. het strekt zich net onder de schouders en is een perfecte sluier voor de minder formele aangelegenheid. kan ook worden toegevoegd aan een langere sluier en als gezicht bedekking.

de volgende sluier lengte uitstrekt tot de elleboog en een van de vele beschikbare hoofddeksels, zoals de hoofdband is bevestigd. deze sluier is zeer geschikt voor de middag tuin bruiloft of de vroege avond bruiloft op het strand. zal het mogelijk maken de bruid en de bruidsjurk, misschien een eenvoudige mouwloze Vera Wang zijde satijn schede, om de focus in plaats van de sluier zijn.

de vingertop sluier is de eerste op onze lijst die echt geschikt is voor elke stijl trouwjurk, en is daarom de meest voorkomende sluier lengte onder de bruiden. deze borstels de vingertoppen wanneer de armen recht naar beneden aan de zijkanten zijn opknoping. een vingertop sluier met gouden borduursel, gecombineerd met een Vera Wang ivoor en goud zeemeermin jurk zou een mooie foto die door het gangpad.

de eerste verdieping lengte sluier is de wals sluier. sluier, wanneer bevestigd aan een hoofddeksel, zoals tiara, stroomt naar de enkels. U kunt ook dragen een blusher sluier met dit voor een extra laag. de wals sluier beweegt in de meer formele categorie en heeft een jurk aan te passen, zoals een strapless Vera Wang origineel met een volledige rok en kanten accenten.

de volgende twee sluiers lijken, het belangrijkste verschil is de lengte. de kapel sluier stroomt 2 1/2 yards van het hoofddeksel beneden over de trein van de jurk. de kathedraal trein stroomt 3 1/2 meters van het hoofddeksel beneden over de trein van de jurk. beide sluiers gewoonlijk gedragen met toga dat treinen van dezelfde lengte hebben. de kathedraal sluier, in het bijzonder, is een zeer formele stuk en moet worden gecombineerd met een jurk van dezelfde stijl. een Vera Wang witte zijde satijnen jurk met geschulpte lijfje en lagen van pure zijde organza leidt tot de trein zou een sterk genoeg jurk naar een kathedraal sluier hanteren.

het mantille is van Spaanse oorsprong en bestaat uit één stuk stof. het is meestal ovaal of rond, vaak met kant trim, gewoon gedrapeerd over het hoofd. er is geen hoofddeksel gebruikt, maar soms een speld om het op zijn plaats en een haircomb houden of buigen voor de pin te dekken. kan elke lengte van blusher naar de kathedraal en kan worden gedragen met formele en informele jurken.

de poef ziet er net als het klinkt. Het heeft een aanzienlijke hoeveelheid stof verzameld en bevestigd aan een hoofddeksel met een sluier met veel volume creëert. sluier kan alleen gedragen of kan worden toegevoegd aan een van de andere lengten doordat dubbele tier sluier mode.

de lengte van de sluier is een belangrijke bepalende factor bij het maken van een selectie. maar er zijn andere dingen om te overwegen, ook. je kapsel, bijvoorbeeld, is een zeer belangrijke kwestie bij de keuze van de sluier. als u van plan over het verwijderen van uw sluier na de ceremonie, zorg ervoor dat je kapsel zal houden onder het gewicht van de sluier en nog steeds goed uitzien. Ook moeten de religieuze overwegingen te worden onderzocht. u wilt dat uw mooie ontwerper trouwjurk te worden aangevuld met een elegante sluier die je zal koesteren voor de komende jaren en, hopelijk, doorgeven aan toekomstige generaties.