Blake Lively wordt steeds meer een mode-ontwerper-zie de eerste jurk die ze gemaakt!

0
394

rs_600x600-150527083811-600.Blake-Lively-Preserve-Dress-Instagram.jl.052715

(Foto via internet)

Blake Lively is een vrouw van vele trades-actrice, spokesmodel, lifestyle-goeroe, rode loper godin-en nu kan ze modeontwerper toe te voegen aan die indrukwekkende lijst.

de 27-jarige ster deelde haar allereerste fashion design op Instagram, een mod-vrouwelijke jurk gemaakt met behulp van behoud van goedgekeurde amourt vert label Blake's.

"Ik kan niet in staat zijn om de moeite waard een lik te tekenen, maar ik ben trots op deze jurk i mede-ontworpen met amour vert voorpreserve_us," de trotse nieuwe designer bijschriften de momentopname. "Kun je beter stuur me foto's als je het kopen! Ik wil je foto's te delen !! #prsrv zo zie ik het."

QQͼƬ20150528101441

(Foto via internet)
Blake Lively's beste looks

geconstrueerd geheel van zijde, de delicate jurk heeft een ivoren tie-top en golvende gedrukte rok. wat meer is, amour vert-Frans voor "groene love" -is een groene mode-lijn met een zero-waste design filosofie, wat betekent dat deze $ 230 uitgeven kan verdubbelen als een daad van eco-vriendelijkheid. win-win!

terwijl dit Blake's eerste uitstapje in de wereld van design, wij twijfel het zal haar laatste.

"Om eerlijk te zijn, kon ik echt zie mezelf het openen van een kledingmerk en misschien zelfs doen het op een dag," momma baby james 'vertelde duits mag jolie (via de Telegraaf van Belfast).

goed, goed! want we konden echt zien onszelf winkelen je lijn, blake.