beste en slechtste gekleed op het 2015 CMT Music Awards-nikki riet, Kellie Pickler en nog veel meer!

0
26

rs_560x415-150610175935-1024.cmt-best-dressed.jw.61015

getty; ap
(Foto via internet)

de waarheid wordt verteld, er waren net zo vele mode hoge noten als er lage noten op de 2015 CMT Music Awards. laten we nu bespreken.

we een best geklede thema sensing hier: frisse witte jurken. als de avond de gastvrouwen, Erin Andrews en Brittany Snow zowel geserveerd verfijnde stijlen op de rode loper, met erin in een statige witte kolom jurk en Bretagne in een zwart-wit Monique Lhuillier jurk.

aankomst op de arm van manlief Ian Somerhalder, nikki riet hield haar eigen in een flirterige witte jurk met een kruis-strap halter halslijn onthullen van een sexy strook van de huid. schuwt van het witte-haute trend helemaal, kimberly Perry stond op de juiste manier in een vorstelijke kobalt ontwerp met verleidelijke middenrif uitsparingen.

pauzeren een moment te nemen in het wonder dat is Carrie Underwood's ensemble-ready? natuurlijk ze is adembenemend in een witte juwelen thomas wylde mini, maar gezien het feit dat ze bevallen net iets meer dan drie maanden geleden, de 32-jarige is bijna een bovenmenselijke schoonheid.

QQͼƬ20150612091913

getty; ap
(Foto via internet)

Aan de andere kant, waren er een aantal zeer lage tonen op deze countrymuziek rode loper.
Brooke Hogan hete roze en witte jurk zou hebben geprofiteerd van een paar extra centimeters stof tot boven, plus het edged in plakkerig grondgebied. en terwijl prismatische toga Raelynn is zeker een interessant brandpunt, zou de orchidee getal zijn beter geschikt als Katy Perry concert kostuum.

gekleed in georges chakra couture, Kellie Pickler's sparkly cerulean jurk met mismatched schouder lengtes kwam als bizar. en sorry, Brandi cyrus-We allemaal voor het zie-hoewel jurk trend, maar deze cactus-print-versie gewoon niet werken.

Nu, twee-delige bloemen set Meghan Linsey was zeker in het oog springende, maar op de verkeerde manieren. van de clunky print naar de lastige plooien en primaire kleuren palet, dit ontwerp viel plat op verschillende niveaus.

algemeen, maar één ding is zeker: carrie zeker won de rode loper.