avondjurk – het kiezen van de beste voor u

0
187

als je gaat in de avond, het is omdat je waarschijnlijk een datum of heb je een zeer belangrijke avond gebeurtenis bij te wonen. Dat gezegd hebbende, u zeker wilt uw best uit te zien en dit druppelt neer aan het hebben van de juiste avondjurk op. avondjurken vandaag komen in een brede waaier van stijlen en kleuren geven u een verscheidenheid aan opties. met zo'n grote verscheidenheid, zult u een jurk die maakt je pop te vinden. de belangrijkste ding om uit te kijken bij het zoeken naar de perfecte jurk is je lichaam het type. zul je nooit verkeerd gaan wanneer je je kleedt je lichaam het type en de grootte.

avondjurken, lange avondjurken

foto door: avondjurken

bij het kiezen van je jurk, is het ook belangrijk om te kijken verleden dat één gebeurtenis. het kan een zonde zijn om een jurk die je maar één keer kunt dragen kiezen. een goede jurk zal u een kans om het over en over te dragen opnieuw en nog steeds comfortabel, dus kies de stijl en kleuren met zorg om dit mogelijk te maken. Hieronder zijn stijl tips die u kunnen helpen de beste en de juiste jurk voor u te selecteren.

als je appel gevormd, heb je meer gewicht rond de buik en dus je nodig hebt om een jurk die dit gebied heeft een beetje meer te kiezen. een eenvoudige, stijlvolle jurk zonder over gedaan detail zal groot werken met deze vorm.

aan de buik te verbergen, kunt u terecht voor een jurk met een klein detail of ruches rond de buste gebied en een die pronkt met uw mooie benen. dit soort van een jurk zal de aandacht te nemen uit de omgeving die je het meest bewust over. U kunt ook gooien op een riem rond de buik te verhullen en maak een mooi figuur.

als je lichaam is recht naar beneden en recht omhoog, bent u beter in staat het dragen van een korte jurk met een hoge halslijn. U kunt ook een ketting die een uitspraak doet en grote oorbellen om details toe te voegen op de top. Dit zal ook het volume toe te voegen aan de buste gebied en u zal laten zien wat je hebt, dat is mooie benen. een strapless jurk zal ook verbazingwekkend goed werken met dit type lichaam, omdat het zorgt voor een taille en schetst de heupen.

voor het lichaam die breder rond de schouders, kies een jurk die de schouders of een die uiteindelijk tot een beetje meer volume rond de heupen tegengaat. een jurk met av hals en een tulp bodem zal evenwicht uit het lichaam. u zult voelen en kijken meer proportioneel wanneer de heupen zijn een beetje in evenwicht met de schouders dus kiezen voor een jurk die je geeft deze perfecte look.

een peervormig lichaam is niet al te moeilijk om te kleden en je zal dan ook tal van mogelijkheden om te spelen met tot u een die voelt gewoon goed voor u te vinden. jurken onder de buste gesneden moet je doen rechtvaardigheid. empire lijn jurken zijn het meest geschikt, maar als je een bodem die groter is kun je lange avondjurken die de heupen vermomt kiezen. U kunt dit doen door het toevoegen van een beetje bulk rond de schouders met een cashmere of stijlvolle vest.

de zandloper figuur wordt beschouwd als perfect en alles wat je hoeft te doen is overdrijven de taille, zodat de buste en de heupen balans uit verbazingwekkend goed.

Er is een breed scala van avondjurken 2016 en als je weet wat je lichaam het type bent, zult u vinden het gemakkelijker om een selectie te maken. het zal ook gemakkelijker zijn om het goed te krijgen met de accessoires.