Amal Clooney zal uw gedachten veranderen over overdag dressing

0
60

Amal-Clooney-Wearing-Emanuel-Ungaro-Star-Dress

(foto via internet)

elke keer amal Clooney stapt uit haar voordeur, we zijn in trance. ze kon worden geleid om te werken in een slanke macht vrouw outfit of boodschappen doen in iets meer casual, maar elke keer als ze ziet er gepolijst met haar eigen onverwachte wending, en haar nieuwste look is geen uitzondering.

Amal en haar man George Clooney gestopt door de Humane Society in Californië om iemand nieuw toe te voegen aan de familie, een basset hond genaamd Millie. hoewel George hield het eenvoudig in een ontspannen tee en jeans, Amal gekleed in een gewaagd ster-print jurk van Emanuel Ungaro pre-fall 2015 collectie. terwijl we de mode-lieveling koppelen van de jurk met sexy stiletto's voor een nacht op de stad kon zien, dit keer rond, gekleed ze het naar beneden. Amal gestyled de ontwerper jurk met eenvoudige zwarte slip-on sneakers en paars frame zonnebrillen, waaruit blijkt dat een geweldige jurk werkt net zo goed voor overdag als voor een avondje uit.

lees dan verder om te winkelen voor soortgelijke gedrukte jurken kunt u sport voor de dag of op te slaan voor als de sterren naar buiten komen!