actrices en hun trouwjurken

0
311

entertainment-industrie heeft altijd een belangrijke factor bij het bepalen van de mode van een generatie geweest. hier zijn enkele van de mooie jurken gedragen door actrices tijdens hun huwelijk.

bruidsjurken, goedkope trouwjurken

foto door: veaul

Anne Hathaway's huwelijk met low profile celeb vriendje

Anne Hathaway, een van de meest gevierde en getalenteerde actrices van deze generatie trouwde met haar costar Adam Shulman op 29 september 2012. De ceremonie werd bijgewoond door 150 beste vrienden en familieleden in privé landgoed vooral aangeschaft voor de bruiloft. de bruiloft was een privé-evenement en er geen druk was toegestaan. maar in de volgende dag zelf foto's van de bruiloft begon te ontstaan in de sociale media.

The Dark Knight Rises ster werd gezien in een prachtig ontworpen zeemeermin trouwjurk. alle afspraken werden gemaakt door Natalie Portman's huwelijksceremonie adviseur. de bruiloft couture werd geïnspireerd door de natuur met echte boom takken gebruikt voor het maken van het paviljoen voor de bruiloft en de receptie in de grote sur buurt. de bruiloft gebeurde na drie jaren van daten met adam die low key profiel onderhoudt. vreemd genoeg voor een celebrity !!

vormt van dit low profile ding is precies degene die de 30-jarige belle die toen ondervraagd door Harpers bazar uitte deze woorden € mellow niet altijd te maken voor een goed verhaal heeft aangetrokken, maar het maakt voor een goed leven '. dingen lijken goed tussen de twee te gaan en de relatie is veel beter dan degene die ze had met haar ex-vriend, vastgoedontwikkelaar Raffaello Follieri, die nu in de gevangenis.

in 2011, de wereld getuige van een liefdesverhaal te zetten in het huwelijk. maar het is niet een normale liefdesverhaal, maar een koninklijk één. u it- geraden het huwelijk van prins William en Kate middleton.it was één van de grootste en gewilde bruiloften van het decennium. het paar het eerst ontmoette in st. andrews universiteit tijdens de studie geschiedenis samen. hun relatie was een typisch één, ze dateerde collega college mate Rupert Finch en Prins William kreeg verloofd met diana spencer het volgende jaar. maar de relatie tussen de twee groeiden sterker en ze begon daterend kort na. maar het had ook weinig drempels zoals ze werden gerapporteerd in 2007 te verdelen voor een korte tijd.

één ding dat de aandacht van mensen heb is de jurk van Kate Middleton. de jurk was prachtige witte lange mouwen bruidsjurken. het werd ontworpen door de in Londen gevestigde designer Sarah Burton. het materiaal van de keuze voor de jurk is satijn met een overlay kanten lijfje. de bloemmotieven van de jurk zijn gestikt op de zijden jurk van de werknemers uit de Koninklijke School van de naald het werk met de hand.

of het is de bruiloft van een hollywood celeb of de koninklijke bruiloft, de goedkope trouwjurken van de bruid en de bruidegom zorgt voor een rage over de soortgelijke kleding lijn en is een trendsetter voor een nieuwe generatie geweest!