acht tips voor bruiden om de trouwjurk kiezen

0
342

1. eerste, kunt u verwijzen naar de tijdschrift dat bruiloft winkel publiceert de trouwjurk in het aan de stijl van de bruiloft te begrijpen, en u kunt ook een aantal standpunten van iemand luisteren. voordat het lopen in bruids winkel, moet je beter beheersen de principes van uw eigen budget en stijl, en je moet duidelijk inzicht in de dienst van de bruiloft winkel.

bruidsjurken, trouwjurken 2015

foto door: veaul

2. iedere bruid's lichaam is niet als hetzelfde, dus de dag wanneer u probeert te dragen jurk, moet je wat gordels en andere incarnatie van kleding te brengen; een paar van gelijke hoogte met de bruiloft schoenen, zodat de exacte lengte rok meten; iets zal gebruikt op de trouwdag en zo verder.

3. kapsel als uw trouwdag stijlen om sluier te proberen, kunt u eenvoudig zien het totale effect van de trouwjurk.

4. wanneer u de bruidsjurken, moet je een persoon te brengen, zoals je moeder, je beste vriend, wie weet wat het beste is voor jou. maar er zijn twee punten op te merken: ten eerste, om ervoor te zorgen dat ze niet hun eigen standpunten zullen opleggen aan u; tweede, om er maar een persoon te brengen, als er te veel mensen, alle van hen zal u laten proberen haar het gevoel de mooiste bruiloft, die verwarring maakt.

5. Wanneer u op zoek naar monsters, niet in de verleiding model op de foto, om te begrijpen uw eigen stijl van de bruiloft, en de zwakke punten te vermijden, kies uw eigen trouwjurk kan jouw kant van schoonheid te benadrukken.

6. metingen algemeen betrekking op de grootte van de eerste, niet te veel eten leiden tot vernietigde buik en taille lijnen, zal de nauwkeurigheid beïnvloeden, moet de bruid ook opschrijven de grootte van de hoeveelheid tijd.

7. wanneer je probeert om de jurk te dragen, wees geduldig, begrijpen duidelijk uw lichaam over voor- en nadelen, en onderzoekt strak en grote mate. je moet proberen te lopen, hand omhoog, en zitten, omdat de bruid zal rijden in een auto, als de rok lichaam is te smal, is het gemakkelijk te barsten, niet worden verward door de romantische bruiloft of een prachtige jurk. U kunt zoeken op de bruidsjurken bij online winkel om meer informatie over de bruiloft weten.

8. is er een verschil tussen de trouwjurk en de gebruikelijke kleding; je moet goed in het luisteren naar de standpunten van de bruiloft consultants en ontwerpers, omdat ze hebben een rijke ervaring, die maakte veel bruiden uitgegroeid tot de meest schitterende ster op de bruiloft. misschien heb je deze stijl van de bruiloft, maar ze raden u kiest voor een andere stijl; misschien bent u verrast door haar mening, maar overwegen zorgvuldig u vindt dat zij heeft aanbevolen de jurk is het meest geschikt voor u. als je van de bruiloft thema trouwjurken 2015, kunt u op om te bezoeken. wensen u veel elke dag.