4 manieren om de zomer lastigste modetrends beheersen

0
84

het aftellen tot de zomer van 2015 is officieel op. op dit punt heb je je essentie en je hebt het grootste deel van de laatste trends naar beneden kwam. maar er zijn een paar trends elke zomer dat zijn altijd een beetje lastig om af te trekken. voer claire distenfeld, eigenaar van de chique New York City boutique, fivestory. met nieuws van de drie-jarige boutique lanceert e-commerce deze week, hebben we besloten om de site doorbladeren en zie hoe de fabelachtig modieuze distenfeld modellen een aantal van de meest chique, maar uitdagende, ziet die er zijn.

glamour-claire-distenfeld-printed-pants-h724

(Foto via internet)
Balmain cardigan, gap t-shirt, lyn Devon broeken, en Chloe espadrilles.

gedrukt broek: "Ik zeg altijd balans, evenwicht, balans," mijmert distenfeld zoals ze modellen ananas druk broek met een gat wit t-shirt en helder wit vest. "Als de broek zijn leuk en luid, houden de bovenkant en schoenen zo eenvoudig mogelijk-wit t-shirts zijn mijn favoriet, witte knop downs zijn geweldig, ook." ze adviseert ook om te voorkomen dat het dragen van gekleurde tops met bedrukte broek. maar aan het eind van de dag het is niet alleen wat je ze met stijl. zegt distenfeld, "je moet ze bezitten! strut in hen en laat ze spreken met je persoonlijkheid."

glamour-claire-distenfeld-crop-top-h724

(Foto via internet)
Cushnie et ochs top, Giamba broekrok, chloe espadrilles, rook en spiegels zonnebril.

gewas tops: gewas tops hebben een eeuwigdurende zomer trend te worden, maar als je verlegen over het ontbloten je middenrif bent, kiest u een in-tussen-optie. Dit Cushnie et Ochs shirt heeft een gewas top eronder met een vloeiende tank overlay, waardoor u het gewas top voelen, maar die u van de voor- en achterkant. "Zoals ik al eerder zei, de balans is mijn mantra", zegt de eigenaar van de winkel. "Crop tops mij toe om er te komen, of het nu met wijde pijpen broek, een lange flowy rok, of een paar culotte shorts."

glamour-claire-distenfeld-cutout-dress-h724

(Foto via internet)
Cushnie et ochs jurk, alexandre birman sandalen, en een Rauwolf koppeling.

knipsels: "uitsparingen zijn altijd een geweldige manier om iets gemiddelde te nemen en voeg een beetje pit aan," zegt distenfeld. "De kleine glimp van de huid dat men niet vaak zien maken zo'n moment van vrouwelijke kracht." om te voorkomen dat op zoek te sexy in uitsparingen, kiezen voor een neutrale kleur, als dit kaki groene jurk. "In zijn essentie, kaki is stof een arbeider is dus het zorgt voor een mooie balans tussen mannelijk en vrouwelijk."

glamour-claire-distenfeld-romper-door-h724

(Foto via internet)
emilia Wickstead romper, Nicholas Kirkwood platforms.

de chic romper: maak je klaar om de handel in uw cocktail jurk voor een fancy romper! bij het zoeken naar een chic romper, rekening houden met de kleur en snit. "Deze romper hoge hals en conservatieve cut houdt de elegantie op de top, terwijl speels en leuk op de bodem," distenfeld zegt. "Ik zou zeker draag het om een cocktail party of een niet-black-tie event."