Nieuw … nieuw … nieuw

0
481

Ondanks het feit dat er op korte afstand van onze agriturismo diverse restaurants zijn vonden wij altijd stiekem dat er plaats was voor een extra mogelijkheid, liefst een beetje speciaal, afwijkend, gezellig en superlekker!

Wel, onze wensen werden gehoord want in ons buurdorp Spigno (op 7 minuutjes met de auto) kwam restaurant L’Alternativa, een zeer mooi ingerichte plek met op de eerste verdieping de mogelijkheid om buiten op het terras te eten en vanaf deze zomer zou er ook beneden een terras bijkomen.

Een vriendelijke uitbaatster en een kok die nog in Amerika gewerkt heeft (dit betekent op zijn minst dat er altijd iemand is die Engels praat en begrijpt!) én een perfecte keuken : een mix van de lokale specialiteiten met exotische invloeden, alles net een ietsje anders en fijner klaargemaakt mét oog op een mooie bordschikking, we vinden zelf dat onze heuvel door dit nieuwste plekje nog perfecter is geworden Smile.

Wij gingen op ons traditionele werkbezoek onmiddellijk all the way, én een degustatiemenu ‘terra’ én een degustatiemenu ‘mare’ (in totaal betaalden we 75 euro voor 2 / drank en coperto inbegrepen).

Ik bespaar jullie de details (het moet voor onze gasten nog een beetje een verassing blijven, ook al zal het menu wekelijks aangepast worden in functie van de markt) maar geniet alvast van de foto’s.

(Nicolas)