Vele GTST-mensen niet meer terug in GTST!

0
860

Isa Hoes:
Isa Hoes heeft aangegeven dat ze niet meer terug wil keren in de huid van Myriam van der Pol in GTST. Ze vindt dat GTST een stapje terug is.

Tim Gunther:
Tim Gunther die in seizoen 1 en 2 de rol van John Alberts speelde, keert ook niet meer terug in de serie. De reden is niet echt bekend.

Bruni Heinke:
Bruni Heinke, die jaren de rol van Helen Helmink speelde,had een brief naar de mensen van GTST geschreven waarin ze schreef dat ze wel terug wilde keren in de soap. Ze had als verhaallijn bedacht dat Helen iemand had vermoord en terug naar Meerdijk vluchtte. GTST had geen interesse. Haar teleurstelling en woedende fans waren het gevolg.

Babette van Veen:
Ze speelde in de beginseizoenen en in seizoen 15 de rol van Linda Dekker, maar heeft gezegd dat ze niet terug komt bij het 20 jarig bestaan van GTST. Ze wil dolgraag maar heeft nog niks gehoord van de redactie van GTST. Ze vindt het jammer dat dat zo is. Bron: GTSTnieuwskrant

Inge Ipenburg:
Inge speelde jarenlang de rol van Martine Hafkamp. Na al een comeback te hebben gemaakt verdween Martine doordat ze op een boot vertrok. De boot werd gevonden, maar Martine niet. Inge zegt dat door die reden het ook moeilijk is om haar er weer in te schrijven. Bron: GTSTnieuwskrant