Feest salade 2

0
710

Feest salade 2


 

groenten) midden op bord macaroni salade: macaroni komkommer kleine stukjes
gesneden tomaat kkleine stukjes gesneden blikje mais (uitlekken op vergiet)
yofrise yoghurt ( je mag ook mayonaise nemen) Zie je bereidwijze van
macaronipak, met zout. Als macaroni klaar en laten afkoelen.. Dan samen met
mais, komkommer, tomaat en macaroni en ook beetje zout en peper door elkaar..en
yofrise samen.. salade's: stronkjes broccoli de broccoli in kleine roosjes.Schil
de stronken van de broccoli en snijd ze in kleine stukjes.Kook de roosjes
broccolie in een pan met water met zout…Giet ze af en laat ze goed uitlekken
in een vergiet. sperziebonen (je kan ook potje of blikje sperziebonen nemen) was
de sperziebonen en kook ze in de water met wat zout) en laten afkoelen.
wortellen (schijfjes of stukjes snijden) snijd klein stukjes of schijfjes kookt
het in water tot ze gaar zijn. en laten afkoelen, , doe azijn, olie en zout en
peper samen mengen. Of wortels kook in water tot ze gaar zijn. Doe kleine
stukjes uien en knoflook in koekenpan met olijfolie gaar en doe wortels stukjes
of schijfjes erbij.. even om roeren, dan doe je koriander, peper en zout
erdoor.. en ff laten zacht vuurtje, klaar en ff laten afkoelen.. diene bij
salade bord aardappels de aardappelblokjes in een pan met wat water en zout
gaar. ,giet af en laat uitlekken.laat ze afkoelen. blik ananas laten uitlekken
op vergiet.. blikje rode bieten goed wassen en laten uitlekken op vergiet blikje
mais,erwten,paprika samen. laten uitlekken eieren kook ze in de water met wat
zout.. rode sla kropsla tomaten was de tomaat, en voorzichtig dunne schillen,
mag niet kapot.. helemaal schillen tot uit.. maak je een roosje Was kropsla en
rode sla goed en goed droog in keukepapier en leg op de bord. gemengde macaroni
in schaal en schep op midden van de bord. en versier je alle soorte groenten op
ronde bord, zie foto's Leg de roosje van tomaat op midden van macaroni en
versier je augurken of gekookte schijfjes eieren op macaroni.. dressing: azijn
olie zout en peper en dille of peterselie samen mengen en over borden gieten..
laten 15 min laten staat en lekker dienen